Compliance

Compliance

Regulacioni okviri se kontinuirano razvijaju uz sve rigorozniji pristup regulatornih tela i organa javnih vlasti, usled čega troškovi neusklađenosti sa zakonima i važećim propisima eksponencijalno rastu. Iz navedenog razloga privredni subjekti nastoje da se prilagode novonastalim okolnostima.

Dobrim poznavanjem lokalne, regionalne i regulative Evropske unije, kao i multidisciplinarnim mogućnostima u svim oblastima poslovnog prava, u poziciji smo da klijentima pomognemo da se efikasno i kreativno bave pitanjima usklađenosti i procene rizika u svom poslovanju.

Compliance Slika 1

Usluge savetovanja na polju usklađenosti i procene rizika, uključujući:

  • Zaštitu podataka i privatnost, Sprečavanje pranja novca – AML;
  • Zaštita potrošača, Životna sredina, Bankarstvo i Finansijske institucije;
  • Nepokretnosti, Javne nabavke, Telekomunikacije, mediji i tehnologija;
  • Rudarstvo i energetika, Osiguranje;
  • Ostala regulatorna pitanja (poljoprivreda, uvoz/izvoz, industrija farmaceutike, intelektualna svojina, sport, itd.).

Naš pristup

Kroz naš pristup, preventivne savete i smernice pružamo klijentima mogućnost da bolje razumeju svoje odgovornosti, upravljanje rizikom i smanjenje uticaja složenih regulacionih režima na njihove transakcije ili svakodnevne operativne aktivnosti.

Naše iskustvo i članstvo u brojnim domaćim i međunarodnim udruženjima i asocijacijama omogućava nam da savetujemo klijente uz potpunu informisanost i sveobuhvatno sagledavanje trendova na domaćem i inostranom tržištu. Posvećujemo naše resurse da im pomognemo da ispune regulatorne zahteve u cilju nesmetanog poslovanja, a kroz implementaciju mehanizama za efikasno savladavanje prepreka koje proces usklađenosti donosi.

Compliance Slika 2
Compliance Slika 3

Ciljevi

Cilj nam je da stvorimo modele i strategije koje čuvaju imovinu i reputaciju naših klijenata i omogućavaju im da se koncentrišu na ostvarivanje svojih poslovnih ciljeva, čemu doprinosi značajno učešće koje imamo u razvoju i implementaciji postojećeg zakonodavstva Republike Srbije u brojnim oblastima.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off