Nekretnine i izgradnja

Nekretnine i izgradnja

Potrebe investitora transformišemo u realne, komercijalne ciljeve

Regionalno tržište nekretnina doživelo je ogromnu ekspanziju poslednjih godina, dok su zakoni i propisi o izgradnji, prodaji, prenosu i upravljanju nekretninama pretrpeli česte i značajne promene. S obzirom da poslovi sa nekretninama postaju sve složeniji, imati visoko specijalizovane advokate pored sebe, u ovoj oblasti, može značajno uticati na uspeh vašeg projekta.

Tim advokata specijalizovanih za nekretnine naše kancelarije pruža čitav spektar pravnih i konsultantskih usluga u vezi sa razvojem nekretnina od maloprodajnih do komercijalnih objekata, imajući uvek na umu komercijalne ciljeve investitora.

Nekretnine

Sveobuhvatna pravna podrška u vođenju projekata

Našu bazu klijenata čine građevinari i preduzimači, nezavisni investitori, investicioni fondovi i zajmodavci, što nas čini izuzetno kompetentnim da pružimo temeljnu pravnu podršku i sveobuhvatan uvid u dinamično tržište gradnje i nepokretnosti. Podržavamo klijente pri kupovini, raspolaganju, razvoju, davanju u zakup nepokretnosti, dobijanju svih neophodnih dozvola, finansiranju projekata i zoniranju. Posebno smo verzirani da klijentu pružimo savete vezano za usklađenost datih projekata sa svim pozitivnim pravnim propisima u zemlji i regionu.

Bogato iskustvo u službi vašeg poslovanja

Ono u čemu se posebno ističemo je naša sposobnost da vešto iskoristimo iskustvo i znanje našeg korporativnog, bankarskog i finansijskog odeljenja i odeljenja za rešavanje sporova kako bismo garantovali multidisciplinarnu i besprekornu uslugu našim klijentima.

Nekretnine i izgradnja slika 2
Nekretnine slika 3

Naše usluge obuhvataju, ali nisu ograničene na:

  • Savetovanje i pružanje pomoći prilikom prometa i izdavanja nepokretnosti;
  • Rešavanje imovinsko pravnih odnosa na lokaciji i priprema lokacija za gradnju;
  • Pružanje pomoći klijentima u procedurama za dobijanje građevinskih dozvola, izvršavanju obaveza u skladu sa relevantnim propisima u toku izgradnje objekata;
  • Pravnu podršku i izradu pravnih akata vezanih za promet nepokretnosti;
  • Koordinacija postupka izdavanja upotrebnih dozvola i drugim procedurama pred nadležnim organima;
  • Postupci pred nadležnim službama za katastar nepokretnosti u vezi sa upisom prava svojine, uspostavljanjem, upisom, realizacijom i brisanjem hipoteka;
  • Zastupanje u sporovima u vezi sa nekretninama;
  • Izrada pravno-dijagnostičkih izveštaja (legal due diligence reports).
image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off