Stečaj i restruktiranje

Stečaj i restrukturiranje

Poslovno orjentisan pravni savet za najbolje rezultate

Tim specijalizovan za stečaj i restrukturiranje poseduje dragoceno iskustvo, stečeno kroz neke od najistaknutijih domaćih slučajeva u ovoj oblasti. Vešto ga kombinujemo sa našim poslovno orjentisanim savetima kako bismo postigli najbolje moguće rezultate za naše klijente.

Zastupamo poverioce, stečajne upravnike i druge zainteresovane strane tokom svih faza stečajnog postupka, uključujući učešće u odboru poverilaca u ime klijenta. Istovremeno pružamo punu asistenciju u postupcima restrukturiranja i reorganizacije u kojima nastojimo da nađemo balans i postignemo optimizaciju stanja u kome se našla kompanija i potencijala iste, što postižemo kroz saradnju našeg pravnog tima i stručnjaka iz oblasti ekonomije i finansija.

Naši pravni eksperti mogu da se oslone na podršku drugih pravnih timova specijalizovanih za korporativno pravo, nekretnine i izgradnju i računovodstvo i reviziju, što ih čini spremnim da svaki izazov razmotre iz šire perspektive i pruže najbolja dostupna rešenja.

Posedujemo veliko iskustvo u razvijanju efikasnih strategija za rešavanje veoma složenih pitanja i postupaka kako na domaćem tako i na regionalnom nivou.

Koristeći našu poslovnu mrežu u regionu pružamo vam relevantne savete u vezi:

  • Finansijskog restrukturiranja;
  • Stečajnih postupaka;
  • UPPR-a;
  • Parnica proisteklim iz stečaja;
  • Izdvojenim namirenjem u stečaju kroz izvršni postupak;
  • Strategija i procedura restrukturiranja;
  • Pitanja insolventnosti u korporativnim i finansijskim transakcijama.
image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off