Skip to content Skip to footer

VP Law Firm

We know the law. We understand business.

For more than 15 years VP Law Firm has been providing comprehensive, expert corporate legal advisory to local and international companies throughout the Western Balkans.

Jurisdictions
80
Lawyers / associates
8080+
Number of cases
808080808080
vp-advokatska-kancelarija-1
vp advokatska kancelarija
vp-advokatska-kancelarija-1
vp advokatska kancelarija
Thank you for your trust

Clients

Thank you for your trust

Clients

vp-advokatska-kancelarija-2

Thoughtful advice

Our well-thought trough, expert advice always takes into account the overall market and sector specific context.

Carefully Chosen Team to Best Fit Your Legal Needs

With the team of more than 50 lawyers and other experts working in Serbia, Bosna & Herzegovina, Montenegro, and North Macedonia, we have efficiently advised clients in a number of local and cross-border transactions and projects.

vp-advokatska-kancelarija-3

Članstva

Icon

CCIS

Komora italijansko-srpskih privrednika osnovana je marta 2002. godine, a advokatska kancelarija Vuković i partneri je već 7 godina član iste. Italijansko-srpska komora je samo jedna od 78 italijanskih Komora u inostranstvu, deo mreže od 140 kancelarija, koja broji preko 180 000 članica. Akcenat Komore je na malim i srednjim preduzećima, na njihovom razvoju i njihovim potrebama. Kroz svoje analize tržišta, organizaciju događaja i susreta na različite teme, Komora pruža podršku pri širenju poslovanja i stvaranju mogućnosti za što bolje pozicioniranje na tržištu.
Icon

NALED

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) je nezavisno, neprofitno i nestranačko udruženje kompanija, opština i organizacija civilnog društva koje svojim zalaganjem i trudom omogućava bolje uslove života i rada u Srbiji. Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, osnovana 2006. godine, od svojih početaka pa do danas, izrasla je u najveću privatno-javnu asocijaciju u zemlji. Advokatska kancelarija Vuković i partneri ponosna je što je postala član Saveza za e-upravu, jednog od organizacionih delova NALED-a.
Icon

ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE

Glavni ciljevi Advokatske komore Srbije su očuvanje ustavno-pravnog položaja advokature, zaštita samostalnosti i nezavisnosti, unapređenje materijalnog položaja advokature, rešavanje pravnih i tehničkih problema u pravosuđu, kao i aktivan pristup u donošenju novih zakona i jačanje društvene uloge advokature. Čast nam je što smo član najstarije Komore na našim prostorima.
Icon

THE LEGAL 500

The Legal 500 sa sedištem u Londonu duže od 3 decenije bavi se analizom i rangiranjem advokatskih kancelarija širom sveta. Podaci o kancelarijama se revidiraju i ažuriraju svake godine kako bi omogućili što bolji uvid u globalno stanje pravnog tržišta, a samim tim dobijanje i jasne slike svake kancelarije članice u poređenju sa drugim kancelarijama. Pored toga, The Legal 500 predstavlja 500 najboljih kancelarija potencijalnim klijentima na evropkom i svetskom tržištu.
Icon

AMERIČKA PRIVREDNA KOMORA

Advokatska kancelarija Vuković i partneri član je Američke privredne komore od 2012. godine. AmCham je nevladino, neprofitno i politički nezavisno poslovno udruženje, koje otvara mnoge mogućnosti za svoje članove. Preko svojih stručnih odbora AmCham preduzima aktivnosti u cilju poboljšanja poslovnog okruženja, kroz svoje dvogodišnje programe rada
Icon

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE

Unija poslodavaca Srbije je jedino reprezentativno udruženje poslodavaca za teritoriju Republike Srbije koje u svom sastavu broji preko 133.000 članova.Počev od osnivanja 1994. godine, Unija ostvaruje zaštitu prava i interesa poslodavaca na području radno-socijalnog zakonodavstva, kao i u odnosima sa organima i telima na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou.
Icon

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE

DSW- Nemačko-srpska privredna komora, čiji smo član od 2012. godine, najveća je privredna organizacija u Srbiji, koja broji preko 300 članova u 90 zemalja širom sveta. Kao takva, komora pruža podršku u razvoju i daljem usavršavanju svojim članovima, omogućava razmenu informacija, sticanje novih kontakata što formalnim putem kroz seminare, radionice, Speed Business Meeting-e, Members Dinner-e.
Icon

SLOVENAČKI POSLOVNI KLUB

Slovenački poslovni klub kroz svoj angažman nastoji da doprinese unapređenju stručnog usavršavanja svojih članova, organizovanjem raznih oblika takvog usavršavanja u oblasti tržišne ekonomije i to kroz organizovanje stručnih predavanja, seminara, savetovanja, kurseva, tribina iz oblasti tržišne ekonomije i komplementarnih disciplina, priređivanje prezentacija i promocija uspešnih projekata.

Membership

Membership

Membership

Blog

Novosti