Skip to content Skip to footer

Četvrta Letnja škola prava – inspiracija i znanje…

VP advokatska kancelarija • avg 7, 2024

Četvrta Letnja škola prava – inspiracija i znanje za buduće pravnike

U periodu od 29. jula do 2. avgusta 2024. godine, imali smo zadovoljstvo da organizujemo četvrtu godišnju Letnju školu prava u saradnji sa Studentskom asocijacijom za međunarodnu saradnju (SAMS). Edukativni značaj ovog programa ogleda se u produbljivanju razumevanja pravne teorije i prakse, kao i u pružanju prilike za sticanje znanja i uvida koja su neophodna za uspešan ulazak u pravnu profesiju.

Čast nam je bila da ugostimo studente Unu Jazić, Vernesu Crvčanin, Ivanu Nikolić, Jelenu Eremić, Zdravka Erića, Darka Jovanovića i Ognjena Mijailovića. Njihovo aktivno učešće  i entuzijazam koji su svakodnevno donosili u kancelariju doprineli su izvanrednoj atmosferi tokom celokupnog trajanja škole.

Naši ovogodišnji predavači  Predrag Stojanovski, Sabina Dautović, Jovana Kuveljić, Dušan Panić i David Bojić, podelili su svoje bogato iskustvo i ekspertizu iz različitih pravnih oblasti. Polaznici su imali prilike da čuju više o prometu nepokretnosti i postupku izgradnje nepokretnosti, radnim odnosima i mobingu, deviznom poslovanju kompanija sa fokusom na kreditne poslove sa inostranstvom, stečaju i e-registraciji privrednih subjekata.  Predavanja naših kolega nisu samo obogatila znanje učesnika, već su i inspirisala buduće pravnike da sa poletom kroče u svoje profesionalne karijere.

Letnju školu smo krunisali zajedničkim druženjem, razmenom iskustava i dodelom sertifikata. Nasmejani i ispunjeni novim znanjima i poznanstvima, studenti su napustili našu kancelariju uz obećanje da se vidimo prvom prilikom na nekom od novih zajedničkih poduhvata.

Željno iščekujemo sledeće leto i novu priliku za zajedničko učenje i usavršavanje sa novom generacijom posvećenih studenata!