Skip to content Skip to footer
VP advokatska kancelarija

Uspeh VP advokatske kancelarije zavisi od ljudi koji čine naš tim i daju snagu i karakter našoj viziji.

Nivo i vrsta usluge koju pružamo kao i konstantan rast broja klijenata razlog su za stalnu potragu za ljudima koji dele našu strast prema pravu i entuzijazam prema uspehu. Verujemo da ključ uspeha leži u posvećenom odnosu prema klijentima i u potrazi smo za ljudima koji poseduju istu posvećenost i isti odnos prema timskom radu, uz izuzetno visok nivo profesionalizma.

Za uzvrat, nudimo izazovnu karijeru i mogućnost konstantnog napredovanja i usavršavanja u dinamičnom radnom okruženju. Radeći kod nas imaćete priliku da iskušate sve granice vaših sposobnosti. Ukoliko delite iste vrednosti i posedujete potrebna znanja i sposobnosti budite slobodni da pošaljete vašu biografiju uz propratno pismo na e-mail adresu: career@vp.rs. Zadržavamo pravo da kontaktiramo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

karijera

Izazovi

Članovi našeg tima svakodnevno učestvuju u rešavanju izazovnih i komplikovanih radnih zadataka. Sigurni smo da je princip učenja kroz rad i sticanje iskustva u različitim pravnim oblastima pravi način za profilisanje mladih pravnika, uz istovremeno lično usavršavanje i napredovanje.

Naša praksa pruža priliku za nove izazove i za rano sticanje iskustva. Kroz rad u advokatskoj kancelariji Vuković i partneri, stičete mogućnost stručnog usavršavanja u različitim pravnim oblastima. Prepoznajemo potencijal mladih stručnjaka i usmeravamo ih ka daljem usavršavanju. Sticanjem potrebnih veština, poslovnih veza, znanja i samopouzdanja bićete u poziciji da ostvarite svoje ciljeve na jedan savremen, stručan i izazovan način.

Studija slučaja (case study)

Advokatura je posao za vas?

Želite da dokažete koliko znate i želite praksu (pripravnički staž) u VP advokatskoj kancelariji?

Praksa

Ukoliko ste student prava ili ste nedavno završili fakultet i tražite priliku da se upoznate sa advokaturom u praksi, na pravom ste mestu. Pozivamo vas da učestvujete u radu velike i perspektivne advokatske kancelarije i steknete prve utiske o bavljenju ovom izazovnom profesijom.

Drugačiji koncept

Pravnim problemima pristupamo temeljno i studiozno. Duboko smo uvereni da je ključ našeg uspeha princip da svaku transakciju sagledamo iz različitih pozicija, uzimajući u obzir pravne, finansijske i socijalne činioce kako bi usluga koju pružamo klijentima i zajednici, kao i doprinos koji dajemo profesiji bili besprekorni. Naš tim čine pojedinci sa izraženim karakterom, sposobni da pokažu inicijativu i preuzmu odgovornost. Smatramo da svakodnevnim usavršavanjem pojedinaca kao i podučavanjem drugih razvijamo timski duh, što je ključno ne samo za razvoj i napredak naše kancelarije već i za razvoj karijere svakog mladog pravnika.

Kreativnost u poslu

VP advokatska kancelarija predstavlja zanimljivo, prijatno i izazovno radno okruženje. Naše najmlađe saradnike od samog početka usmeravamo ka tome da im osnovni princip rada bude sveobuhvatni i kreativni pristup rešavanju pravnih pitanja, bilo da su suočeni sa jednostavnim pravnim problemom ili da rešavaju kompleksne pravne transakcije.

Smatramo da dodatni pečat razvoju karijere mladog pravnika daje vrsta i važnost projekata na kojima su angažovani jer je to najadekvatniji način da pokažu svoju kreativnost. Zato se od samog početka rada u našoj advokatskoj kancelariji mladim pravnicima poveravaju raznovrsni radni zadaci kako bi na svakodnevnom nivou razvijali svoje veštine i sposobnosti.

Dan otvorenih vrata

Imate dileme, pitanja bez odgovora? Sada imate priliku da pitate sve što vas zanima o advokaturi. Dođite u VP advokatsku kancelariju i u neformalnoj atmosferi, kroz neposredan razgovor sa iskusnim i motivisanim advokatima i pripravnicima saznajte sve što vas zanima o advokaturi i otkrijte da li je to poziv za vas.

Pripravnički staž

Zašto baš kod nas?
Zato što je VP advokatska kancelarija koja je iznedrila veliki broj uspešnih advokata, kancelarija kojoj mentorstvo nije strano, gde ćete steći dovoljno znanja da samouvereno izađete na pravosudni ispit i zablistate u punom sjaju.