Gradnja i infrastruktura

Gradnja i infrastruktura

Saveti utemeljeni u praksi

Građevinarstvo i infrastruktura predstavljaju sektor koji se brzo razvija i koji je doživeo ogroman rast poslednjih godina, što je dovelo do toga da projekti, iz ovih oblasti, postanu složeniji i izazovniji nego ikada pre. Mi izuzetno dobro razumemo poslovne ciljeve i izazove sa kojima se naši klijenti susreću, a temeljno iskustvo smo sticali radeći na nekim od najkompleksnijih projekata na regionalnom tržištu.

Savetujemo investitore, izvođače, projektante i inženjere o svim pravnim aspektima životnog ciklusa projekta – od odabira lokacije, zoniranja i urbanističkog planiranja, kupovine i finansiranja projekta, do sastavljanja odgovarajućeg tipa ugovora FIDIC, EPC, EPCM i, do posebno prilagođenog ugovora potrebama klijenta. Naši advokati koriste svoje pravno i tehničko iskustvo u radu sa klijentima kako bi eventualne rizike sveli na minimum i postigli projektne ciljeve na lokalnom, nacionalnom i regionalnom nivou.

Aktivno smo uključeni u neke od najvećih, rezidencijalnih, industrijskih, komercijalnih projekata u zemlji i regionu u kojima zastupamo vlasnike, investitore, izvođače i investicione fondove prilikom izvođenja njihovih građevinskih projekata.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off