Skip to content Skip to footer
kontakt osoba
jovana-čapaković

Jovana Čapaković

Stariji partner – advokat

GRADNJA I INFRASTRUKTURA

Saveti utemeljeni na praksi

Građevinarstvo i infrastruktura predstavljaju sektor koji se brzo razvija i koji je doživeo ogroman rast poslednjih godina, što je dovelo do toga da projekti, iz ovih oblasti, postanu složeniji i izazovniji nego ikada pre. Mi izuzetno dobro razumemo poslovne ciljeve i izazove sa kojima se naši klijenti susreću, a temeljno iskustvo smo sticali radeći na nekim od najkompleksnijih projekata na regionalnom tržištu.

gradnja dozvole beograd
gradnja vp 1
shivendu-shukla-3yoTPuYR9ZY-unsplash-min

Lideri u regionu

Aktivno smo uključeni u neke od najvećih, rezidencijalnih, industrijskih, komercijalnih projekata u zemlji i regionu u kojima zastupamo vlasnike, investitore, izvođače i investicione fondove prilikom izvođenja njihovih građevinskih projekata.

Smanjujemo rizike na minimum

Savetujemo investitore, izvođače, projektante i inženjere o svim pravnim aspektima životnog ciklusa projekta – od odabira lokacije, zoniranja i urbanističkog planiranja, kupovine i finansiranja projekta, do sastavljanja odgovarajućeg tipa ugovora FIDIC, EPC, EPCM, posebno prilagođenog potrebama klijenta. Naši advokati koriste svoje pravno i tehničko iskustvo u radu sa klijentima kako bi eventualne rizike sveli na minimum i postigli projektne ciljeve na lokalnom, nacionalnom i regionalnom nivou.

gradnja 6
Go to Top