Skip to content Skip to footer
kontakt osoba
milica-mišić

Milica Mišić

Advokatski pripravnik

ENERGETIKA I PRIRODNI RESURSI

Nalazimo pravi balans

Sektor energetike i prirodnih resursa je, posebno u prethodne dve decenije, izložen neprestanim promenama tržišnih uslova i inovacijama u poslovnim procesima. Prelazak na čistije energetske izvore je novi, nepromenjivi trend koji nameće značajne izmene i u samom načinu regulisanja i poslovnim  politikama ove kompleksne oblasti.

Kompanije koje posluju u oblasti energetike i prirodnih resursa, u savremenim uslovima poslovanja, nastoje da u svojim poslovnim strategijama ostvare balans između potražnje za konvencionalnim izvorima energije i težnje za prelazak na održivo poslovanje.

vp advokatska kancelarija ekologija energetika-min
vukovic energetika-min
vukovic prirodni resursi-min

Dugogodišnje iskustvo

Koristimo dugogodišnje iskustvo rada u ovoj oblasti kako bismo ponudili sofisticirana rešenja koja održivost i očuvanje sredine stavljaju u središte svih naših saveta. Vešto kombinujemo znanja i iskustva naših drugih odeljenja kako bismo pružili sveobuhvatne pravne savete i za najizazovnije poslovne potrebe klijenata.

Eksperti u ovoj oblasti

Naši pravni eksperti za oblasti energetike, imaju neprevaziđeno iskustvo kada je u pitanju savetovanje velikih kompanija i investitora iz domena tradicionalnih izvora energetike i prirodnih resursa. Pružamo pravne savete iz svih aspekata ove oblasti, kao i povezanih projekata, počevši od pitanja vezanih za eksploataciju nafte i gasa do rudarstva i eksploatacije prirodnih resursa i dobijanja neophodnih dozvola.

vukovic energetika 2-min
Go to Top