Energetika i prirodni resursi

Energetika i prirodni resursi

Nalazimo pravi balans

Sektor energetike i prirodnih resursa je, posebno u prethodne dve decenije, izložen neprestanim promenama tržišnih uslova i inovacijama u poslovnim procesima. Prelazak na čistije energetske izvore je novi, nepromenjivi trend koji nameće značajne izmene i u samom načinu regulisanja i poslovnim politikama ove kompleksne oblasti.

Kompanije koje posluju u oblasti energetike i prirodnih resursa, u savremenim uslovima poslovanja, nastoje da u svojim poslovnim strategijama ostvare balans između potražnje za konvencionalnim izvorima energije i težnje za prelazak na održivo poslovanje.

Naši pravni eksperti za oblasti energetike, imaju neprevaziđeno iskustvo kada je u pitanju savetovanje velikih kompanija i investitora iz domena tradicionalnih izvora energetike i prirodnih resursa. Pružamo pravne savete iz svih aspekata ove oblasti, kao i povezanih projekata, počevši od pitanja vezanih za eksploataciju nafte i gasa do rudarstva i eksploatacije prirodnih resursa i dobijanja neophodnih dozvola.

Koristimo dugogodišnje iskustvo rada u ovoj oblasti kako bismo ponudili sofisticirana rešenja koja održivost i očuvanje sredine stavljaju u središte svih naših saveta. Vešto kombinujemo znanja i iskustva naših drugih odeljenja kako bismo pružili sveobuhvatne pravne savete i za najizazovnije poslovne potrebe klijenata.

  • Osnivanje pravnih subjekata koji posluju u oblasti energetike;
  • Kupovina zemljišta i zakupi za naftne i rudarske kompanije, kao i za projekte iz oblasti solarne energije, vetra, biomase i reciklaže;
  • Pribavljanje svih prava koja se odnose na naftu/mineralne sirovine i ugovori o eksploataciji;
  • Izveštavanje o zaštiti životne sredine i odlaganju otpada.
image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off