Skip to content Skip to footer
Kontakt osoba
jelisaveta-janić

Jelisaveta Janić

Partner – advokat

REŠAVANJE SPOROVA

Preveniramo, upravljamo i rešavamo sporove u vašem najboljem interesu

Naš pristup rešavanju sporova se bazira na pažljivoj analizi tržišnih okolnosti i razumevanju načina na koji naši klijenti vode svoje poslovanje, kao i industrija u kojima posluju. Ovaj pristup omogućava našim advokatima da efikasno predviđaju i upravljaju potencijalnim i nastalim poslovnim rizicima, sa kojima se kompanije mogu suočiti.

Kada dođe do nesporazuma u bilo kom poslovnom odnosu savetuje se oprezan, analitički pristup.

Sa velikim brojem klijenata smo, od samog početka saradnje, izgradili dugogodišnji odnos, u koji integrišemo proaktivan, ali oprezan pristup, čime nastojimo da sprečimo potencijalne sporove, koji mogu biti dugotrajni, štetni po reputaciju, a što može da rezultira značajnim, neželjenim troškovima.

vp vp 1
vp advokastka kanc 4
vukovic i partneri advokati eksperti-min

Naši eksperti za rešavanje sporova su posebno specijalizovani za:

  • Vođenje i rešavanje domaćih i regionalnih privrednih sporova;
  • Medijacija i drugi oblici alternativnog rešavanja sporova;
  • Pregovori sa regulatornim i vladinim agencijama;
  • Stečajni postupak;
  • Izvršni postupak.
o nama vp vp

Dobro promišljene strategije

Ono što nas posebno izdvaja u odnosu na druge pravne timove je brojnost članova tima, širina znanja i efikasnost u vođenju postupaka.

Ulažemo svo potrebno vreme i resurse kako bi, najpre dobro razumeli poslovanje naših klijenata, izradili temeljnu analizu svih značajnih elemenata i faktora rizika koji mogu uticati na sam postupak i najzad predložili najefikasniju strategiju. Na ovaj način nastojimo da maksimalno skratimo vreme spora, kao i umanjenje troškova koji odatle mogu proizaći.

Zastupamo klijente koji posluju u širokom spektru privrednih oblasti kao što su proizvodnja, građevinarstvo, rudarstvo i energetika, finansijske i konsultantske usluge. Tokom dugog niza godina posebno smo se specijalizovali za pitanja u vezi sa stečajem, izvršenja, sporove u oblasti gradnje i nepokretnosti, poreskih i sporova iz oblasti radnog prava.

Širok spektar usluga

Ponosni smo što smo u mogućnosti da ponudimo širok spektar usluga alternativnog rešavanja sporova.

Za nove klijente koji nam se obrate u vezi sa nerešenim ili tekućim sporom, pružamo jasne smernice i podršku tokom upravljanja celim procesom. Nudimo smislenu procenu situacije u datom predmetu, tako da lako možete da razumete naredne korake koje treba preduzeti. Ako je spor neizbežan, jasno predlažemo različite strategije i modele za rešavanje datog spora.

građansko pravo 5

Regionalno prisustvo

Kroz saradnju sa vodećim regionalnim advokatskim kancelarijama, tim za rešavanje sporova u VP advokatskoj kancelariji nudi regionalno pokriće i podršku u višejurisdikcijskim slučajevima.

vp advokastka kanc 12
Go to Top