Rešavanje sporova

Rešavanje sporova

Preveniramo, upravljamo i rešavamo sporove u vašem najboljem interesu

Naš pristup rešavanju sporova se bazira na pažljivoj analizi tržišnih okolnosti i razumevanju načina na koji naši klijenti vode svoje poslovanje, kao i industrija u kojima posluju. Ovaj pristup omogućava našim advokatima da efikasno predviđaju i upravljaju potencijalnim i nastalim poslovnim rizicima, sa kojima se kompanije mogu suočiti.

Kada dođe do nesporazuma u bilo kom poslovnom odnosu savetuje se oprezan, analitički pristup.
Sa velikim brojem klijenata smo, od samog početka saradnje, izgradili dugogodišnji odnos, u koji integrišemo proaktivan, ali oprezan pristup, čime nastojimo da sprečimo potencijalne sporove, koji mogu biti dugotrajni, štetni po reputaciju, a što može da rezultira značajnim, neželjenim troškovima.

Ponosni smo što smo u mogućnosti da ponudimo širok spektar usluga alternativnog rešavanja sporova.

Za nove klijente koji nam se obrate u vezi sa nerešenim ili tekućim sporom, pružamo jasne smernice i podršku tokom upravljanja celim procesom. Nudimo smislenu procenu situacije u datom predmetu, tako da lako možete da razumete naredne korake koje treba preduzeti. Ako je spor neizbežan, jasno predlažemo različite strategije i modele za rešavanje datog spora.

Compliance Slika 1

Naši eksperti za rešavanje sporova su posebno specijalizovani za:

  • vođenje i rešavanje domaćih i regionalnih privrednih sporova
  • medijacija i drugi oblici alternativnog rešavanja sporova;
  • pregovori sa regulatornim i vladinim agencijama;
  • stečajni postupak;
  • izvršni postupak.

Regionalno prisustvo

Kroz saradnju sa vodećim regionalnim advokatskim kancelarijama, tim za rešavanje sporova u Vuković́ & Partners nudi regionalno pokriće i podršku u višejurisdikcijskim slučajevima.

Compliance Slika 2
Compliance Slika 3

Dobro promišljene strategije

Ono što nas posebno izdvaja u odnosu na druge pravne timove je brojnost članova tima, širina znanja i efikasnost u vođenju postupaka.
Ulažemo svo potrebno vreme i resurse kako bi, najpre dobro razumeli poslovanje naših klijenata, izradili temeljnu analizu svih značajnih elemenata i faktora rizika koji mogu uticati na sam postupak i najzad predložili najefikasniju strategiju. Na ovaj način nastojimo da maksimalno skratimo vreme spora, kao i umanjenje troškova koji odatle mogu proizaći.

Zastupamo klijente koji posluju u širokom spektru privrednih oblasti kao što su proizvodnja, građevinarstvo, rudarstvo i energetika, finansijske i konsultantske usluge. Tokom dugog niza godina posebno smo se specijalizovali za pitanja u vezi sa stečajem, izvršenja, sporove u oblasti gradnje i nepokretnosti, poreskih i sporova iz oblasti radnog prava.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off