Skip to content Skip to footer
kontakt osoba
jelisaveta-janić

Jelisaveta Janić

Partner – advokat

FINANSIJSKE USLUGE I FINTECH

Savet prilagođen modernom poslovanju

Digitalna transformacija je značajno izmenila način savremenog poslovanja, ne ostavljajući mnogo vremena za prilagođavanje. Mnoge privredne grane su zbog toga izgubile svoje tržišne pozicije. Industrija finansijskih usluga se u poslednjoj deceniji susrela sa inovativnim pružaocima finansijskih usluga, što je dovelo do toga da preispita uvrežene poslovne strategije. Iako sporijim tempom, brzo se menjaju i pravni propisi koji regulišu ovu industriju.

Pravovremena pravna podrška, s toga, može imati ključnu ulogu u održavanju konkurentske pozicije. Naši advokati prilježno prate izmene pravnih propisa i tržišne trendove u finansijskom sektoru.

bankarstvo 2
bankarstvo 3
bankarstvo 1

Dajemo najbolje od sebe. Tamo gde je važno.

Ne zaziremo od inovacija u bilo kom segmentu poslovanja. Naprotiv, one nas motivišu da pronađemo nove načine da vam pomognemo da što brže uspostavite svoje inovativne poslovne modele.

Pomažemo klijentima da se lako snađu u promenjivom finansijsko-regulatornom okruženju, i usaglase svoje poslovanje sa relevantnim propisima. Naše usluge obuhvataju:

  • Savetovanje u vezi sa propisima koji regulišu poslovanje pružalaca finansijskih usluga;
  • Pravna podrška investitorima;
  • Fondovi privatnog kapitala (private equity), tržišta kapitala;
  • Digitalna imovina i proizvodi, kriptovalute;
  • E-trgovina i Internet servisi;
  • Usluge plaćanja i naplate, crowdfunding.

 

Vešto koristimo naše postojeće iskustvo, za vaše buduće poduhvate.

Među našim klijentima su tradicionalni pružaoci finansijskih usluga, komercijanle banke, Fintech kompanije, investitori i fondovi privatnog kapitala (private equity funds), venture fondovi, startap kompanije, inovativne platne platforme i neobanke

bankarstvo 5
Go to Top