Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine

Savet usmeren ka održivijoj budućnosti poslovanja

Pravni okvir koji reguliše životnu sredinu je skup složenih propisa i politika koje se menjaju frenetičnom brzinom. Privatni i javni subjekti su sada, više nego ikad ranije, pod pritiskom da svoje poslovanje u potpunosti usaglase sa ovim pravilima imajući u vidu da nepoštovanje istih može dovesti do značajnih finansijskih izdataka i reputacionih izazova.

Advokati specijalizovani za ekološko pravo u kancelariji Vuković & Partners pomažu klijentima i široj društvenoj zajednici na putu ka održivijoj budućnosti. Baveći se nizom izazova poput: zagađenja zemljišta, vode, vazduha, klimatskih promena do održivosti, energetske efikasnosti, odlaganje otpada i korišćenje obnovljivih izvora energije, tim stručnjaka rešava jedinstvene pravne izazove i potrebe svakog klijenta prateći promene propisa i zakona koji mogu uticati na buduće poslovne planove klijenata.

Praksa za zaštitu životne sredine u kancelariji Vuković & Partners sastoji se od lokalnih i regionalnih pravnih stručnjaka koji pomažu klijentima u sprovođenju promena u vezi sa ekološkom politikom i propisima nikada ne gubeći iz vida pitanja iz oblasti usaglašenosti poslovanja sa relevantnim propisima.

Kombinujući dugogodišnje iskustvo, naši advokati pružaju pravne usluge u pogledu mnogobrojnih pitanja iz oblasti zaštite životne sredine, od osnovnih ugovora i dozvola do složenog raščišćavanja lokacije, sudskih sporova i pitanja usaglašenosti poslovanja sa relevantnim propisima.

Naše usluge u ovoj sferi su:

  • Pomoć u proceni uticaja projekta na životnu sredinu i dobijanje saglasnosti na izveštaj;
  • Pomoć u pripremi i implementaciji planova sanacije štete po životnu sredinu;
  • Pomoć u pripremi i implementaciji planova za usklađivanje poslovanja sa standardima životne sredine koji su na snazi u Srbiji i/ili EU i održivost;
  • Ispitivanje i dokazivanje usaglašenosti procedura u odnosu na propisane standarde emisije, tehnologije, odlaganje otpada i proizvoda.

Pazimo da naše usluge iz oblasti zaštite životne sredine prilagodimo specifičnim potrebama svakog klijenta.

Savetujemo naše klijente o najisplativijim dostupnim rešenjima nastojeći da im omogućimo da odluke donesu na pravi način o kratkoročnim, srednjoročnim i dugoročnim pitanjima iz oblasti zaštite životne sredine, a potom kreiraju adekvatnu korporativnu strategiju za zaštitu životne sredine.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off