Skip to content Skip to footer
Kontakt osoba
goran-tomašević

Goran Tomašević

Stariji advokat

TELEKOMUNIKACIJE, MEDIJI I TEHNOLOGIJA

Optimalna pravna rešenja u kompleksnim poduhvatima

Podstaknuti brzim rastom i potražnjom za novim proizvodima, tržišni akteri u oblasti telekomunikacija, medija i tehnologije svakodnevno nastoje da ponude inovativne proizvode, dok istovremeno moraju da vode računa o usaglašenosti sa relevantnim regulatornim i komercijalnim propisima.

Klijentima je potreban vrhunski pravni savet iz oblasti telekomunikacija, tradicionalnih i digitalnih medija, uključujući podršku u pitanjima zaštite podataka, interneta, emitovanja, elektronske trgovine i njihovih odgovarajućih regulatornih okvira.

tehnologija 1
tehnologija 4
tehnologija 3

Vođenje projekata bez prepreka

Radeći zajedno sa našim advokatima specijalizovanim za privredna pitanja, klijenti mogu biti sigurni da dobijaju najbolju moguću uslugu u transakcijama. Pomažemo klijentima u dobijanju dozvola i licenci regionalnih telekomunikacionih regulatornih tela, uključujući dozvole vezane za kablovske usluge i infrastrukturu, mrežne licence i druge sertifikate.

Kombinujemo svoju regionalnu praksu sa poznavanjem konkretnog sektora i odgovarajućim resursima kako bismo obezbedili vođenje projekata bez prepreka.

Najpovoljniji ishodi za naše klijente

Naši advokati nude čitav niz pravnih usluga iz oblasti TMT-a i razumeju da je u svetu digitalne tehnologije, medija i telekomunikacija, vreme kritičan element svakog projekta. Osiguravajući profesionalan odnos sa regulatornim agencijama i drugim državnim institucijama, marljivo radimo na tome da ostvarimo što povoljnije ishode za naše klijente.

tehlogoija 2
Go to Top