Telekomunikacije, mediji i tehnologija

Telekomunikacije, mediji i tehnologija

Optimalna pravna rešenja u kompleksnim poduhvatima

Podstaknuti brzim rastom i potražnjom za novim proizvodima, tržišni akteri u oblasti telekomunikacija, medija i tehnologije svakodnevno nastoje da ponude inovativne proizvode, dok istovremeno moraju da vode računa o usaglašenosti sa relevantnim regulatornim i komercijalnim propisima.

Klijentima je potreban vrhunski pravni savet iz oblasti telekomunikacija, tradicionalnih i digitalnih medija, uključujući podršku u pitanjima zaštite podataka, interneta, emitovanja, elektronske trgovine i njihovih odgovarajućih regulatornih okvira.

Naši advokati nude čitav niz pravnih usluga iz oblasti TMT-a i razumeju da je u svetu digitalne tehnologije, medija i telekomunikacija, vreme kritičan element svakog projekta. Osiguravajući profesionalan odnos sa regulatornim agencijama i drugim državnim institucijama, marljivo radimo na tome da ostvarimo što povoljnije ishode za naše klijente.

Radeći zajedno sa našim advokatima specijalizovanim za privredna pitanja, klijenti mogu biti sigurni da dobijaju najbolju moguću uslugu u transakcijama. Pomažemo klijentima u dobijanju dozvola i licenci regionalnih telekomunikacionih regulatornih tela, uključujući dozvole vezane za kablovske usluge i infrastrukturu, mrežne licence i druge sertifikate.

Kombinujemo svoju regionalnu praksu sa poznavanjem konkretnog sektora i odgovarajućim resursima kako bismo obezbedili vođenje projekata bez prepreka.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off