Maloprodaja i roba široke potrošnje

Maloprodaja i roba široke potrošnje

Mušterija je uvek u pravu. Takav mora biti i naš savet.

Zadovoljstvo klijenata nam je uvek na prvom mestu. Promena zahteva potrošača pored ostalog, uslovljena je tehnološkim napretkom, promenom ponašanja potrošača, ekološkim zahtevima i usklađivanjem sa pravnim propisima. Trgovci na malo i FMCG kompanije se suočavaju sa stalnim izazovima promena tržišnih uslova i pitanja vezanih za lance snabdevanja, zato kompanije moraju sve izazove uzeti u obzir kako bi kreirali konkurentne poslovne strategije.

Dobro razumemo sve izazove sa kojima se ova industrija svakodnevno suočava i nastojimo da ponudimo prava pravna rešenja koja najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

Naše bogato iskustvo u kombinaciji sa poznavanjem industrije i razumevanjem uslova poslovanja na regionalnom tržištu JIE čini nas kompetentnim, da pružimo pravne savete koji pokrivaju ceo životni ciklus proizvoda i promišljena pravna rešenja za probleme koji mogu proizaći iz vašeg svakodnevnog poslovanja. Počevši od pitanja usklađenosti, privatnosti podataka, pitanja intelektualne svojine, ugovora o distribuciji, opštih korporativnih usluga, finansiranja, naš pravni tim spreman je da odgovori na sva vaša pitanja.

Ekspanzija različitih poslovnih modela e-trgovine, dobile su veliki zamah u JIE, što je pokrenulo niz zakonodavnih pitanja koja naš međudisciplinarni tim lako pokriva.

Naši klijenti su trgovci na malo, hipermarketi, platforme za e-trgovinu, distributeri, dobavljači, FMCG kompanije i drugi.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off