Zdravstvo i farmacija

Zdravstvo i farmacija

Specijalizovani za zdravlje vašeg biznisa

Oblasti zdravstva i farmacije predstavljaju visoko regulisana tržišta, koja poslednju deceniju, obiluju inovacijama, što zahteva pomno praćenje tržišnih trendova i izmena zakona u ovim oblastima.

Naši advokati su prepoznati po pragmatičnom i poslovno orjentisanom pristupu svim pitanjima vezanim za zdravstveni i farmaceutski sektor.

Pružamo sveobuhvatnu pravnu pomoć klijentima u vezi sa regulatornim i komercijalnim pitanjima koja se tiču farmaceutskih proizvoda počev od njihovog uvoza, utvrđivanja cena i distribucije do njihovog označavanja i reklamiranja.

Savetujemo klijente u vezi sa uslovima i postupkom izdavanja dozvola za stavljanje lekova i medicinskih preparata u promet, pitanjem njihove revalidacije i drugim povezanim aspektima, kao i postupkom javnih nabavki koji se često primenjuje u vezi s poslovanjem naših klijenata u ovoj oblasti. Takođe, pružamo savetodavne usluge u pogledu ostalih regulatornih pitanja iz oblasti proizvodnje i prometa farmaceutskih proizvoda. Multidisciplinarni pristup nam omogućava da se efikasno pozabavimo svim pitanjima privatnosti i bezbednosti iz oblasti zdravstva.

Među naše klijente spadaju farmaceutske kuće i kompanije za trgovinu na veliko farmaceutskim proizvodima.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off