Skip to content Skip to footer
kontakt osoba
višnja-mandić

Višnja Mandić

Partner – advokat

STEČAJ i RESTRUKTURIRANJE

Poslovno orijentisan pravni savet za najbolje rezultate

Tim specijalizovan za stečaj i restrukturiranje poseduje dragoceno iskustvo, stečeno kroz neke od najistaknutijih domaćih slučajeva u ovoj oblasti. Vešto ga kombinujemo sa našim poslovno orjentisanim savetima kako bismo postigli najbolje moguće rezultate za naše klijente.

Zastupamo poverioce, stečajne upravnike i druge zainteresovane strane tokom svih faza stečajnog postupka, uključujući učešće u odboru poverilaca u ime klijenta. Istovremeno pružamo punu asistenciju u postupcima restrukturiranja i reorganizacije u kojima nastojimo da nađemo balans i postignemo optimizaciju stanja u kome se našla kompanija i potencijala iste, što postižemo kroz saradnju našeg pravnog tima i stručnjaka iz oblasti ekonomije i finansija.

stečaj i restrukturiranje 1
stečaj i restrukturiranje 2
stečaj i restrukturiranje

Spremni za svaki izazov

Naši pravni eksperti mogu da se oslone na podršku drugih pravnih timova specijalizovanih za korporativno parvo, nekretnine i izgradnju, procene, računovodstvo i reviziju, što ih čini spremnim da svaki izazov razmotre iz šire perspektive i pruže najbolja dostupna rešenja.

Posedujemo veliko iskustvo u razvijanju efikasnih strategija za rešavanje veoma složenih pitanja i postupaka kako na domaćem tako i na regionalnom nivou.

Koristeći našu poslovnu mrežu u regionu pružamo vam relevantne savete u vezi:

  • Finansijskog restrukturiranja;
  • Stečajnih postupaka;
  • UPPR-a;
  • Parnica proisteklim iz stečaja;
  • Izdvojenim namirenjem u stečaju kroz izvršni postupak;
  • Strategija i procedura restrukturiranja;
  • Pitanja insolventnosti u korporativnim i finansijskim transakcijama.
stečaj i restrukturiranje
Go to Top