Klijenti

Klijenti

Dugoročni odnosi zasnovani na uzajamnosti i poverenju koje gradimo sa svakim klijentom, doprinose ostvarenju našeg najvišeg prioriteta, a to je upravo uspeh naših klijenata. Naši dosadašnji rezultati i posvećenost u pružanju inovativnih rešenja, poštujući ugovoreni rok, ostvaruju najviši nivo usluge za naše  klijente. Najviši princip kojim se vodimo u odnosu sa klijentima jeste da naš tim učinimo vašim timom. Težimo da izađemo u susret vašim potrebama u svakom pogledu.

Uspostavljamo profesionalan, ali istovremeno i prisan odnos sa klijentima. Način pružanja usluga i odnos sa klijentima izgradili smo na osnovu fleksibilnosti, pragmatičnosti, analitičnosti, posvećenosti i poverenju, primenjujući istovremeno i pravno i praktično znanje prilikom sagledavanja potreba klijenata sa pravnog, komercijalnog, poreskog, PR i socijalnog aspekta. Trudimo se da na ovaj način izađemo iz okvira ustaljenog odnosa klijent-advokat koji se isključivo odnosio na strogo pravno sagledavanje situacije i rezultirao neprimenjivim rešenjima.

Lista naših klijenata uključuje brojne domaće i strane kompanije, mnoge ustanove i organizacije, ali i veliki broj pojedinaca- fizičkih lica.

  • "Saradnja sa advokatskom kancelarijom Vuković i partneri omogućila je našoj kompaniji i meni da celokupnu investicionu i poslovnu aktivnost u Srbiji u pravnom delu usmerim na najbolji mogući način, uz vrlo efikasan i profesionalan pristup, minimizujući troškove, uz kompletnu i veoma kvalitetnu pravnu podršku."
    Dimitar Angelov, COO, Kaolin – BugarskaDimitar Angelov, COO, Kaolin – Bugarska
  • Vuković i partneri je advokatska kancelarija koja nas je tokom dugogodišnje saradnje uverila da odnos advokat-klijent ne mora da bude striktno formalan, naprotiv tokom svih ovih godina zajedničkog rada, oni su bili naša puna pravna podrška, odnosno pravni outsource, spremni da odgovore svim postavljenim zadacima, nesagledavajući rešenje problema isključivo sa pravnog aspekta, već i iz svih drugih pratećih aspekata."
    Svenn Are Jenssen – CEO, Rapp Marine Group - NorveškaSvenn Are Jenssen – CEO, Rapp Marine Group - Norveška
image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off