Skip to content Skip to footer

Poseta polaznika Letnje škole o evropskim integracijama

VP advokatska kancelarija • sep 18, 2015

POSETA POLAZNIKA LETNJE ŠKOLE O EVROPSKIM INTEGRACIJAMA

Poseta polaznika Letnje škole o evropskim integracijama organizovane od strane Kluba Albah Beograd advokatskoj kancelariji Vuković i Partneri
Advokatska kancelarija Vuković i Partneri primila je u svoje prostorije polaznike Letnje škole o evropskim integracijama B15, čiji su učesnici studenti i mladi profesionalci iz 10 zemalja regiona, u organizaciji Kluba Albah Beograd (www.beoalpbach.org).

Poseta je organizovana u okviru poseta učesnika Letnje škole instutucijama, nevladinim organizacijama i kompanijama, koje imaju za cilj sticanje saznanja o praktičnim aspektima evro-integracija.

Ovom prilikom polaznici Letnje škole su imali priliku da saslušaju izlaganje advokata Srđana Gliga koji je pored informacija o pravnom okviru podelio i iskustva iz svoje bogate prakse o temama: investiciona klima u Republici Srbiji, podsticaji za investiranje u Republici Srbiji i javno-privatna partnerstva i privatizacije u Republici Srbiji. Polaznici Letnje škole takođe su imali priliku da postavljaju pitanja i otvoreno diskutuju o ovim pitanjima sa članovima VP tima: Srđanom Gligom, advokat/partner, Sanjom Đalić, advokat/partner i Milošem Petakovićem, saradnik.