Skip to content Skip to footer

Ekipa advokatske kancelarije VP na humanitarnom turniru

VP advokatska kancelarija • avg 26, 2019

EKIPA ADVOKATSKE KANCELARIJE VUKOVIĆ I PARTNERI NA HUMANITARNOM TURNIRU „IGRAJ ZA 10“

Proteklog vikenda ekipa Advokatske kancelarije Vuković i partneri učestvovala je na humanitarnom turniru „Igraj za 10“, u basketu 3 na 3, koji je održan na terenima Ade Ciganlije. Cilj turnira bio je prikupljanje sredstava za obnovu stacionara u Lipovici koji je deo Zavoda za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju „Profesor dr Cvetko Brajović“ u Beogradu, jedine ustanove te vrste u regionu.
Odličnu organizaciju od strane bivših studenata FON-a, članova studentske organizacije FONIS, podržao je svojim učešćem veliki broj kompanija, među čak 22 ekipe, Vuković i partneri bila je jedina advokatska kancelarija.
Tim naše kancelarije činili su kolege pripravnici Saša Babić, Igor Joksović, Predrag Stojanovski i Dimitrije Radojković. Kao najmlađa ekipa na turniru naši momci nisu uspeli da prođu iz grupne u eliminacionu fazu takmičenja što nije umanjilo zadovoljstvo povodom učešća na ovom turniru sa humanim ciljem.
Zavod je specijalizovana zdravstvena ustanova koja se bavi prevencijom, dijagnostikom, i rehabilitacijom dece i odraslih osoba sa različitim teškoćama u psihofiziološkom i govorno-jezičkom funkcionisanju. U stacionaru u Lipovici, deca borave zajedno sa roditeljima, dok se ne završi dijagnostika, kao i tokom rehabilitacije, a tamo im nedostaju i osnovni uslovi za život i boravak dok su na lečenju.
Turnir „Igraj za 10“ bi trebalo da bude samo prvi korak u prikupljanju sredstava za opremanje i modernizaciju ovog stacionara.