Skip to content Skip to footer

Panel diskusija u okviru Telfa – „Young and in Law“

VP advokatska kancelarija • okt 30, 2019

PANEL DISKUSIJA U OKVIRU TELFA KONFERENCIJE „YOUNG AND IN LAW“

U okviru jesenje konferencije asocijacije TELFA (Trans European Law Firm Alliance) koja će se u Beogradu održati od 7. do 9. novembra održaće se i panel diskusija pod nazivom „Young and in Law“.

U subotu 9. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu, sa početkom u 14.30, budući advokati, studenti pre svega završnih godina studija imaće priliku da saznaju kako izgleda dan jednog advokata u Londonu, Beogradu, Oslu ili Viljnusu, šta se očekuje od mladih profesionalaca, kako izgleda proces selekcije, da li se razlikuje u Beogradu i Londonu, kako mladi pripravnici uče i doprinose u isto vreme i još mnogo toga…

Imajući u vidu da će povodom konferencije gosti Beograda i advokatske kancelarije Vuković i partneri biti eminentni stručnjaci, predstavnici brojnih advokatskih kancelarija, članica TELFE iz čitave Evrope advokatska kancelarija Vuković i partneri odlučila je da organizuje panel diskusiju koja bi budućim mladim profesionalcima mogla da pomogne u prvom velikom koraku, nakon studija, u izgradnji advokatske karijere.

Panelisti u ovoj diskusiji biće rukovodeći partner advokatske kancelarije Vuković i partneri Dejan Vuković, zatim Richard Isham (Wedlake bell, Great Britain), koji je ujedno i predsednik TELFA, Lina Šikšniutė-Vaitiekūnienė (LEXTAL, Lituania) I Tom Eivind Haug (Advokatfirmaet Sverdrup DA, Norway).

Kako biste učestvovali na panelu i imali prilku da od naših panelista dobijete odgovor na ono što vas interesuje, potrebno je da pošaljete mejl sa temom YOUNG AND IN LAW na adresu prijave@vp.rs sa sledećim podacima:

• Ime i prezime
• Broj indeksa
• Godina studija
• Kontak telefon

Napomena: Radni jezik biće engleski. Broj mesta je ograničen.