Skip to content Skip to footer

Obaveštenje o povratku u kancelarije od 11. maja…

VP advokatska kancelarija • maj 09, 2020

OBAVEŠTENJE O POVRATKU U KANCELARIJE OD 11. MAJA 2020.

Poštovani klijenti i kolege,

Nadamo se da smo prethodna dva meseca rada i komunikacije iz svojih domova, koji su ujedno postali naše konferencijske sale i radni stolovi, zajedničkim snagama uspeli da vam na najbolji mogući način odgovorimo na sve zahteve i pružimo sve potrebne usluge.

U narednom periodu nastojaćemo da rad iz kancelarije učinimo sigurnim i bezbednim, poštujući mere prevencije nadležnih zdravstvenih institucija, preduzimajući sve potrebne zdravstvene i sanitarne mere, poštujući mrere društvenog distanciranja i što je moguće više izbegavati fizičke sastanke i korišćenje konferencijskih sala, kad god oni nisu neophodni za naše klijente.

Iskreno se nadamo da smo iz ove bitke svi zajedno izašli kao pobednici, te da ćemo timskim radom, mi i vi, isto tako uspešno savladati i ovaj prelazni period nakon pandemije, a do tada, nastavimo da budemo odgovorni prema sebi i drugima i čuvajmo zdravlje i sigurnost.

Za VP tim prioriteti nastavljaju da budu zdravlje, bezbednost kao i neprekidno pružanje usluga našim klijentima na najvišem mogućem nivou.

Najlepše vam se zahvaljujemo na dosadašnjem strpljenju i razumevanju,

Tim advokatske kancelarije Vuković i partneri aod Beograd