Skip to content Skip to footer

Novosti u VP timu – April 2021

VP advokatska kancelarija • apr 09, 2021

Novosti u VP timu

Vođeni idejom da se članovi našeg tima osećaju prijatno i motivisano, te da u takvoj atmosferi budu spremni da svojim kvalitetima doprinose kako ličnom, tako i razvoju kancelarije, tokom meseca decembra 2020. godine i prvog kvartala 2021. godine svoj tim i organizaciju istog znatno smo unapredili i obogatili.

Od marta 2021. godine Aleksandra Ćalić Bošković i Jovana Čapaković svoje bogate pravničke karijere nastavljaju na pozicijama starijih partnera, te će svojim inovativnim idejama, predanošću i posvećenošću nastaviti da stvaraju nove mogućnosti i doprinose položaju naše kancelarije na tržištu.

Pozicija partnera i nadležnosti koje ona podrazumeva, a koje su do sada, najvećim delom, pripadale dosadašnjim partnerima, reorganizovana je i namenjena najuspešnijim mlađim kolegama koji će se baviti vođenjem kao i razvojem odeljenja ali i pružanjem legal usluga.

Stopama koleginica Aleksandre i Jovane, kao novi partneri krenuli su i koleginica Višnja Mandić koja je član tima od 2011. godine kao i kolega Dejan Plamenac koji je član tima od 2013. godine.

Unapređenje je usledilo i za doskorašnje advokate, Jelisavetu Janić i Gorana Tomaševića, a od decembra 2020. godine – starije advokate.

Raduje nas što mladi pravnici Dušan Panić, Vukan Koljibabić i Nikola Radović koji su nam se pridružili u prethodnom periodu svoje prve korake u karijeri prave baš sa nama, i nadamo se da će naš tim učiniti još uspešnijim.

Kada je u pitanju administrativni deo tima, koleginica Ivana Petruševski koja je u našem timu od 2018. godine započela je rad na poziciji business analyst-a, i baviće se standardizacijom tokova rada, analizom, razvojem i unapređeinjem radnih procesa u oblasti administracije, a u cilju povećanja efikasnosti i produktivnosti. Na Ivaninu nekadašnju poziciju office manager-a dobrodošlicu smo poželeli koleginici Katarini Petrović koja kroz svoj rad olakšava svakodnevno funkcionisanje kancelarije.

Ponosni smo na sve kolege, i apsolutno smo sigurni da će svako od njih u svom domenu rada, svojim znanjem, zalaganjem, marljivošću i talentom doprineti daljem razvoju kancelarije kome svakodnevno težimo.

Svim kolegama želimo puno uspeha i sreće u daljoj karijeri.