Skip to content Skip to footer

Održana je prva Letnja škola privrednog prava

VP advokatska kancelarija • jul 23, 2021

Održana je prva Letnja škola privrednog prava

U periodu 12-16.7.2021. imali smo zadovoljstvo da zajedno sa Studentskom asocijacijom za međunarodnu saradnju održimo Letnju školu privrednog prava za studente završnih godina Pravnog fakulteta.

Cilj Letnje škole bio je da pružimo priliku studentima da steknu praktična znanja, da im približimo advokaturu i pružimo priliku da vide kako izgleda rad u advokatskoj kancelariji. Iz tog razloga smo i aktivnosti u okviru ovogodišnje Letnje škole konciprali na praktičnim radnim zadacima i primerima iz prakse.

Letnja škola trajala je pet dana a svaki dan je bio posvećen jednoj oblasti prava. Naši advokati Miloš Petaković, Jelisaveta Janić, Igor Joksović, Marijana Biševac i Predrag Stojanovski bili su u ulozi predavača i potrudili su se da svoja znanja prenesu budućim kolegama.

Utisci polaznika prve generacije naše škole pokazali su da smo na pravom putu, što nas ohrabruje i još više učvršćuje našu želju da Letnja škola postane deo naše tradicije.

Svim ušesnicima naše prve Letnje škole posebno se zahvaljujemo na volji, interesovanju i ukazanom poverenju, kao i na izdvojenom vremenu, da u ovim letnjim danima zajedno sa nama podele strast prema pravu i advokaturi.