Skip to content Skip to footer

Novosti u VP timu – August 2021

VP advokatska kancelarija • avg 02, 2021

Novosti u VP timu

Ljudi su ključni element svake profesionalne usluge i najvažniji resurs u onome što mi pružamo klijentima.

U drugom kvartalu 2021.godine naš tim postao je znatno bogatiji.

Sektoru Bankarstvo i finansije pridružila se advokat Kristina Jovanović. Pravnu podršku timu pružaće od sada i  Tijana Stefanović i Nenad Joka, koji će svojim bogatim iskustvom doprineti još boljim rezultatima sektora.

Dobrih rezultata nema bez adekvatne administrativne podrške pa se našem timu pridružila Milica Stanojevski. Osnažili smo i tim finansija na čijem čelu će od sada biti Zorica Ubavić.

Kao kancelarija koja je posvećena mentorstvu, gde pripravnici stiču konkretna znanja i veštine advokature iznedrili smo veliki broj uspešnih advokata. Iz tog razloga drago nam je da se našem timu u sektoru nekretnina kao pripravnik pridružila Anđela Stevanović koja će svoje prve pravničke korake napraviti sa nama.

Naše kolege Predrag Stojanovski i Miloš Marinković započeli su svoj put bavljenja advokaturom kao pripravnici u našoj kancelariji, a sada sa ponosom možemo objaviti da će nastaviti saradnju sa našom kancelarijom kao advokati.

Vrednosti koje živimo i propagiramo u našem timu su poštovanje i međusobno uvažavanje, lični i profesionalni rast i razvoj. Prepoznali smo značaj ljudskih resursa kao jednog od suštinskih faktora uspeha  pa smo se odlučili da brigu o ljudskim resursima poverimo Jeleni Stefanović.

Posebno smo ponosni na širenje našeg tima u regionu. Razvoj poslovanja u Crnoj Gori poverili smo Vasilisi Pejović, a u Sarajevu Adnanu Sarajliću.

Radujemo se novim zajedničkim uspesima.