Skip to content Skip to footer

Vuković i partneri su rangirani kao jedna od vodećih…

VP advokatska kancelarija • apr 15, 2022

Vuković i partneri su rangirani kao jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji u tri oblasti prakse u Legal 500

Ponosno objavljujemo da je naš pravni tim dobio zasluženo priznanje u jednom od najistaknutijih vodiča u oblasti prava, Legal 500. Naši sektori za Radno pravo i Nekretnine i izgradnju su još jednom rangirani kao Nivo 3, potvrđujući time snažnu poziciju u rešavanju najvećih izazova i predanost pružanju podrške našim klijentima u njihovim poslovnim poduhvatima.

Sa posebnim zadovoljstvom prenosimo vest da je po prvi put, od kada učestvujemo u procesu rangiranja, naša advokatska kancelarija svrstana među vodeće srpske advokatske kancelarije (Nivo 4) u komercijalnoj, korporativnoj i M&A oblasti, kojima rukovodi Dejan Plamenac, jedan od naših partnera.

Posebno priznanje dodeljeno je našim kolegama, Jovani Čapaković i Dejanu Vukoviću koji su na čelu sektora za Nekretnine i izgradnju. Klijenti su opisali Jovanu kao nekoga sa „…izraženim socijalnim veštinama i potpunom posvećenošću klijentima…“, a Dejana kao „…pravog lidera i odličnog stručnjaka, koji je uvek spreman da da sve od sebe za svoje klijente i da pruži vrhunsku pravnu uslugu“. Ceo tim zajedno koji čine Jovana, Dejan i Predrag Stojanovski, po rečima naših klijenata karakteriše „…predanost, ekspeditivnost, efikasnost i znanje“.

Aleksandru Ćalić Bošković, koja vodi sektor za Radno pravo, klijenti prepoznaju kao „…nekoga ko se ističe svojim znanjem, razumevanjem i istrajnošću“.  Za sektor Radnog prava, koji čine Aleksandra i Marijana Biševac, je rečeno da održava najviši nivo kvaliteta „…kontinuiranim razvojem, prilagodljivošću, proaktivnošću i iskustvom…“, a to su ujedno i vrednosti kojima naša kancelarija stremi.

Posebno smo zahvalni svim klijentima, poslovnim partnerima i kolegama na prepoznavanju našeg truda da se konstantno razvijamo i ulažemo u kvalitet pruženih usluga i znanja.