Skip to content Skip to footer

VP učesnik sajma „Pravnici na poslu – Choose your career“

VP advokatska kancelarija • maj 17, 2022

VP učesnik sajma „Pravnici na poslu – Choose your career

Advokatska kancelarija Vuković i Partneri učestvovala je na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja koji se održao na Pravnom fakultetu, pod sloganom „Pravnici na poslu – Choose your career“. Ovogodišnji sajam, organizovan pod pokroviteljstvom naše kancelarije, okupio je velika imena iz sfere prava i privukao veliku pažnju studenata i mladih pravnika koji su bili zainteresovani da se informišu o mogućnostima prakse i zaposlenja, ali i da čuju iskustva svojih starijih kolega.

Posetioci sajma imali su priliku da se kroz razgovor sa našim timom koji su činili Jovana Čapaković, Jelena Plamenac, Kristina Jovanović, Predrag Stojanovski, Isidora Stefanović i Nikolina Dubroja, upoznaju sa radom naše kancelarije, i na kratko osete atmosferu koja krasi naš dinamičan kolektiv. Vreme provedeno sa studentima, naš tim iskoristio je kako bi rešio sve nedoumice prisutnih studenata i dao odgovore na njihova najrazličitija pitanja.

Druženje je nastavljeno na tribini na kojoj su članovi našeg tima delili svoja iskustva, te su slušaoci mogli čuti kako je izgledao i razvijao se njihov karijerni put. Kako veliku pažnju posvećujemo sticanju praktičnih znanja, organizovali smo trening na kom su zainteresovani studenti imali priliku da isto steknu kroz rad sa našim advokatom, ali i da čuju različite primere iz naše bogate prakse.

Veliki broj studenata iskazao je interesovanje za aktivnosti u našoj kancelariji, kao što su praksa, letnja škola i obavljanje pripravničkog staža, te se unapred radujemo se što ćemo imati priliku da nastavimo druženje i uspostavimo profesionalnu saradnju. Ponosni smo na naše buduće mlade pravnike sa kojima delimo iste vrednosti i koji su pokazali veliku želju za učenjem i napretkom kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Zahvaljujemo se i organizatorima sajma na uspešnoj saradnji i sjajnoj organizaciji. Vidimo se sledeće godine!