Skip to content Skip to footer

VP advokatska kancelarija predstavila strategiju razvoja…

VP advokatska kancelarija • dec 22, 2022

VP advokatska kancelarija predstavila strategiju razvoja poslovanja i unapređenja u timu

U petak 16.12.2022. godine, u beogradskom Zepter Conference Hall-u, menadžment VP advokatske kancelarije predstavio je strategiju razvoja poslovanja za period od 2023. godine do 2025. godine i objavio unapređenja u timu.

Svim zaposlenima, kojih sada brojimo više od osamdeset, obratili su se managing partneri Dejan Vuković i Predrag Miladinović, koji su se u svom izlaganju najpre osvrnuli na sam početak i istorijat poslovanja,  potom su govorili o našoj viziji i misiji, vrednostima i principima rada koje negujemo i predstavili ciljeve kojima težimo u narednom periodu.

Na samom kraju konferencije objavljena su i unapređenja u timu, naime, od ovog meseca advokat Jelisaveta Janić svoju dalju karijeru gradi kao partner i menadžer odeljenja Bankarstvo i finansije, advokat Jovana Pavlović je unapređena u starijeg advokata, dok koleginica Ivana Petruševski svoj karijerni put nastavlja na poziciji MBD menadžera. Svaka od koleginica je kroz kratko obraćanje kolegama predstavila svoje višegodišnje iskustvo rada u VP-u. Jelisaveti, Jovani i Ivani srdačno čestitamo i želimo im puno sreće u nastavku karijere.

Sa nestrpljenjem očekujemo godine koje su pred nama i radujemo se novim zajedničkim timskim postignućima.