Skip to content Skip to footer

Managing partneri VP advokatske kancelarije panelisti na prvoj…

VP advokatska kancelarija • nov 9, 2023

Managing partneri VP advokatske kancelarije panelisti na prvoj Regional Legal Business Forum konferenciji

Sa ponosom saopštavamo da su naši managing partneri Dejan Vuković i Predrag Miladinović učestvovali kao panelisti tokom prve Regional Legal Business Forum konferencije koju je u hotelu „Mona Plaza“ na Zlatiboru organizovalo Udruženje kompanijskih pravnika.

Na ovom događaju okupili su se ključni lideri i eksperti iz pravnog sektora u cilju temeljnog razmatranja brojnih pitanja od izuzetnog značaja za pravo i poslovanje. Naše kolege Dejan Vuković i Predrag Miladinović doprineli su svojim znanjem upečatljivom panelu pod nazivom „Upravljanje problematičnim potraživanjima – kako servisirati, kada prodati“, koji se odnosio na složene izazove i strategije vezane za upravljanje nenaplativim kreditima.

Pored naših kolega, govornici na panelu su bili Miloš Brusin, direktor Sava osiguranja, Marin Gligo, direktor firme ODM Collections i Zorica Dinić, rukovodilac sektora za kreditnu analizu u kompaniji Nelt. Njihovi raznovrsni stavovi predstavljali su sveobuhvatаn pregled sektora upravljanja nenaplativim kreditima i pružili vredne uvide u najnovija kretanja i najbolje prakse.

VP advokatska kancelarija nastoji da uvek bude predvodnik finansijskih i pravnih inovacija, a učešće na ovom skupu naglašava našu posvećenost izuzetnosti i liderstvu u pravnom sektoru.