Skip to content Skip to footer

VP advokatska kancelarija na invest.austria konferenciji

VP advokatska kancelarija • nov 10, 2023

VP advokatska kancelarija na invest.austria konferenciji

VP advokatska kancelarija sa zadovoljstvom ističe svoje učešće na invest.austria konferenciji, održanoj 7. novembra 2023. godine u Beču.

Na ovom prestižnom događaju okupili su se istaknuti lideri iz finansijskog sektora kako bi diskutovali o celokupnom životnom ciklusu finansiranja inovativnih preduzeća. Paneli i diskusije uključivale su mnoga poznata imena i kompanije iz privatnog kapitala i startapa u oblasti veštačke inteligencije, poput Bernadette Ules, direktorke GBG Private Markets u Schelhammer Capital Bank; Bernhard Klemen, generalnog partnera u Sarmayacar; Andreas Lederer, osnivača ADVANTAGE AI; Erik Johansson, direktora investicija u Volvo Group Venture Capital; i Farsina Yadegardjama, partnera u COI Partners Capital Management AG, i mnoge druge.

Našu advokatsku firmu predstavljali su Predrag Miladinović, naš managing partner, i Dejan Plamenac, partner koji rukovodi našom praksom korporativnog, komercijalnog i M&A prava.

Ovo iskustvo dodatno je potvrdilo našu posvećenost podsticanju inovacija i izvrsnosti unutar pravnog i finansijskog sektora.