Skip to content Skip to footer

VP učesnik sajma zapošljavanja na Pravnom fakultetu u Beogradu

VP advokatska kancelarija • maj 14, 2024

VP učesnik sajma zapošljavanja na Pravnom fakultetu u Beogradu

VP advokatska kancelarija je i ove godine, kao jedan od glavnih pokrovitelja, uzela aktivno učešće u okviru sajma zapošljavanja  „Pravnici na Poslu – Izaberite svoju Karijeru“, koji se održao 08. i 09. maja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Ovogodišnji sajam je privukao veliku pažnju studenata i mladih pravnika koji su bili zainteresovani da čuju više o mogućnosti prakse i zaposlenja, kao i da saslušaju savete starijih kolega.

Posetioci su, kroz dinamičnu interakciju, imali priliku da se upoznaju sa članovima našeg tima i da saznaju više o našem radu i organizaciji kancelarije. Našu kancelariju predstavljali su kolege Dina Jokić, Ivana Petruševski, Nikolina Dubroja, Teodora Novković, Dušan Panić i Miloš Krvavac, koji su sa entuzijazmom podelili svoja lična radna iskustva iz perspektive rada na različitim pozicijama u kancelariji, kroz neposredan razgovor i održana predavanja.

Posebno nas raduje interesovanje koje je pokazao veliki broj studenata za našu Letnju školu prava i pripravnički staž, što je jasan pokazatelj da mladi pravnici prepoznaju kvalitet i mogućnosti koje pruža naša kancelarija.

Izražavamo veliku zahvalnost organizatorima sajma, Evropskom Udruženju Studenata Prava – ELSA, na besprekornoj organizaciji i izvanrednoj saradnji!

Nastavljamo s predanošću da pružamo podršku profesionalnom razvoju pravnika na početku karijere, i sa nestrpljenjem iščekujemo buduće susrete i mogućnosti za nesebičan doprinos unapređenju njihove zajednice!