Uspeh advokatske kancelarije Vuković i partneri zavisi od ljudi koji čine naš tim i daju snagu i karakter našoj viziji.

Karijera Young and in Law

Nivo i vrsta usluge koju pružamo kao i konstantan rast broja klijenata razlog su za stalnu potragu za ljudima koji dele našu strast prema pravu i entuzijazam prema uspehu. Verujemo da ključ uspeha leži u posvećenom odnosu prema klijentima i u potrazi smo za ljudima koji poseduju istu posvećenost i isti odnos prema timskom radu, uz izuzetno visok nivo profesionalizma.

Za uzvrat, nudimo izazovnu karijeru i mogućnost konstantnog napredovanja i usavršavanja u dinamičnom radnom okruženju. Radeći kod nas imaćete priliku da iskušate sve granice vaših sposobnosti. Ukoliko delite iste vrednosti i posedujete potrebna znanja i sposobnosti budite slobodni da pošaljete vašu biografiju uz propratno pismo na e-mail adresu: career@vp.rs. Zadržavamo pravo da kontaktiramo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

drugaciji-koncept

Drugačiji koncept

Pravnim problemima pristupamo temeljno i studiozno. Duboko smo uvereni da je ključ našeg uspeha princip da svaku transakciju sagledamo iz različitih pozicija, uzimajući u obzir pravne, finansijske i socijalne činioce kako bi usluga koju pružamo klijentima i zajednici, kao i doprinos koji dajemo profesiji bili besprekorni.

Naš tim čine pojedinci sa izraženim karakterom, sposobni da pokažu inicijativu i preuzmu odgovornost. Smatramo da svakodnevnim usavršavanjem pojedinaca kao i podučavanjem drugih razvijamo timski duh, što je ključno ne samo za razvoj i napredak naše kancelarije već i za razvoj karijere svakog mladog pravnika.

Izazovi

Članovi našeg tima svakodnevno učestvuju u rešavanju izazovnih i komplikovanih radnih zadataka. Sigurni smo da je princip učenja kroz rad i sticanje iskustva u različitim pravnim oblastima pravi način za profilisanje mladih pravnika, uz istovremeno lično usavršavanje i napredovanje.

Naša praksa pruža priliku za nove izazove i za rano sticanje iskustva. Kroz rad u advokatskoj kancelariji Vuković i partneri, stičete mogućnost stručnog usavršavanja u različitim pravnim oblastima. Prepoznajemo potencijal mladih stručnjaka i usmeravamo ih ka daljem usavršavanju. Sticanjem potrebnih veština, poslovnih veza, znanja i samopouzdanja bićete u poziciji da ostvarite svoje ciljeve na jedan savremen, stručan i izazovan način.

izazovi
kreativnost-u-poslu

Kreativnost u poslu

Advokatska kancelarija Vuković i partneri predstavlja zanimljivo, prijatno i izazovno radno okruženje. Naše najmlađe saradnike od samog početka usmeravamo ka tome da im osnovni princip rada bude sveobuhvatni i kreativni pristup rešavanju pravnih pitanja, bilo da su suočeni sa jednostavnim pravnim problemom ili da rešavaju kompleksne pravne transakcije.

Smatramo da dodatni pečat razvoju karijere mladog pravnika daje vrsta i važnost projekata na kojima su angažovani jer je to najadekvatniji način da pokažu svoju kreativnost. Zato se od samog početka rada u našoj advokatskoj kancelariji mladim pravnicima poveravaju raznovrsni radni zadaci kako bi na svakodnevnom nivou razvijali svoje veštine i sposobnosti.

Dan otvorenih vrata

Imate dileme, pitanja bez odgovora? Sada imate priliku da pitate sve što vas zanima o advokaturi. Dođite u advokatsku kancelariju Vuković i partneri i u neformalnoj atmosferi, kroz neposredan razgovor sa iskusnim i motivisanim advokatima i pripravnicima saznajte sve što vas zanima o advokaturi i otkrijte da li je to poziv za vas.

dan-otvorenih-vrata
studija-slucaja

Studija slučaja
(case study)

Advokatura je posao za vas? Želite da dokažete koliko znate i želite praksu (pripravnički staž) u advokatskoj kancelariji Vuković i partneri?

Praksa

Ukoliko ste student prava ili ste nedavno završili fakultet i tražite priliku da se upoznate sa advokaturom u praksi, na pravom ste mestu. Pozivamo vas da učestvujete u radu velike i perspektivne advokatske kancelarije i steknete prve utiske o bavljenju ovom izazovnom profesijom.

praksa
pripravnici-staz

Pripravnički staž

Zašto baš kod nas?
Zato što je Vuković i partneri kancelarija koja je iznedrila veliki broj uspešnih advokata, kancelarija kojoj mentorstvo nije strano, gde ćete steći dovoljno znanja da samouvereno izađete na pravosudni ispit i zablistate u punom sjaju.

image
https://vp.rs/wp-content/themes/skudo/
https://vp.rs/
#158560
style1
paged
Loading posts...
/www/webvol20/kf/4ojja8pr709us54/vp.rs/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
email adresa
on
off