Skip to content Skip to footer

Predrag Miladinović imenovan za potpredsednika Asocijacije…

VP advokatska kancelarija • avg 23, 2021

Predrag Miladinović imenovan za potpredsednika Asocijacije kompanija za upravljanje potraživanjima Srbije / AKUPS

Predrag Miladinović, stariji partner i menadžer odeljenja za Bankarstvo i finansije u advokatskoj kancelariji Vuković i partneri imenovan je za potpredsednika Asocijacije kompanija za upravljanje potraživanjima Srbije / AKUPS.

Pored Predraga Miladinovića, u okviru menadžmenta asocijacije izabrani su i gospođa Kristina Prijović ispred kompanije B2 Holding Kapital doo, na poziciji potpredsednika, i gospođa Jelena Jović Milentijević, ispred kompanije EOS Matrix doo, na poziciji predsednika.

Asocijacija kompanija za upravljanje potraživanjima Srbije / AKUPS je profesionalna asocijacija osnovana u julu 2021. godine sa prvenstvenim ciljem unapređenja profesije. Fokus asocijacije je na uvođenju i promociji poštovanja etičkih standarda i integriteta u ovoj vrsti biznisa, unapređenju zakonodavnog okvira industrije, kao i u stvaranju jedinstvenog i efikasnog tržišta za upravljanje problematičnim plasmanima. Osnivači Asocijacije su kompanije EOS Matrix doo, B2 Holding Kapital doo, ODM Collections doo, APS doo, Svea Finance doo, Mellon Serbia doo, Progress Partners International doo.