Skip to content Skip to footer

VP tim bogatiji i jači u drugoj polovini 2021. godine

VP advokatska kancelarija • dec 28, 2021

VP tim bogatiji i jači u drugoj polovini 2021. godine

Naš tim povezuju zajednički ciljevi, vrednosti i principi, dok se naš uspeh ogleda u ličnom i profesionalnom uspehu svakog našeg zaposlenog.

Tim advokatske kancelarije Vuković i partneri je u drugoj polovini 2021. godine znatno osnažen.

Advokati Tijana Pavlović, Jasna Stanković i Jelena Stamenković su se pridružile advokatskom timu sektora Bankarstvo i finansije.

Tokom druge polovine 2021. godine, porasli su svi sektori, pa tako na svoj pravni put u okviru sektora Bankarstvo i finansije kreću mladi pravnici Nataša Stefanović, Kosta Panovski, Milica Milivojević, Andrea Bačanek i Maja Nikolić. Prve korake u karijeri sa nama napraviće i koleginica Nikolina Dubroja u okviru sektora Privredno i Radno pravo, kao i kolege Kristina Janićijević i Đura Vidović u okviru sektora Nekretnine i izgradnja.

Svojim dugogodišnjim radnim iskustvom u oblasti administracije, Milorad Vukašinović, Marina Vasović i Sandra Majstorović će učiniti administrativnu podršku kancelarije još efikasnijom.

Ponosno posmatramo članove našeg tima kako se profesionalno razvijaju i sa zadovoljstvom možemo objaviti da koleginice Jovana Pavlović i Selena Gojković, koje su svoje prve korake u pravničkoj karijeri napravile sa nama kao pripravnice, dalju saradnju sa nama nastavljaju kao advokati.

Želimo svima puno uspeha u daljoj karijeri, i radujemo se novim poslovnim poduhvatima.