Skip to content Skip to footer

Vuković & Partners rangirani među vodećim srpskim…

Marina Timotić • avg 16, 2022

Vuković & Partners rangirani među vodećim srpskim advokatskim kancelarijama u IFLR1000

Advokatska kancelarija Vuković i partneri je ove godine prepoznata kao jedna od vodećih advokatskih kancelarija u publikaciji IFLR 1000, iz oblasti „Finansijsko i korporativno pravo“ i „Razvoj projekata“. Našu ekspertizu i rad prepoznali su i ocenili naši klijenti i urednici, ove renomirane publikacije. Ovo je prva godina da smo predali prijavu za rangiranje, te je naš uspeh utoliko veći.

IFLR1000 je nezavisni direktorijum vodećih svetskih korporativnih advokatskih kancelarija i advokata koji obavljaju delatnost u više od 235 jurisdikcija širom sveta. IFLR1000 pruža korisne pravne informacije o tržištu od 1990. godine kao jedna od vodećih međunarodnih publikacija za istraživanja tržišta pravnih usluga, fokusiran na rangiranje advokatskih firmi i advokata u domenu pravnih usluga u finansijskoj industriji i korporativnog transakcijskog rada.

IFLR1000 vrši nezavisno istraživanje i rangiranje advokatskih kancelarija i advokata u različitim pravnim oblastima, u više jurisdikcija na osnovu opisa referentnih poslova i povratnih informacija klijenata o kvalitetu pružene usluge. Trenutno IFLR1000 objavljuje više od 750 rangiranja advokatskih firmi iz oblasti prakse i više od 20.000 ocena advokata na globalnom nivou.