Skip to content Skip to footer

Dražen Stevanović o saradnji sa Vuković i Partneri u postupku…

Andrea Bačanek • sep 15, 2022

Dražen Stevanović o saradnji sa Vuković i Partneri u postupku dobijanja dozvole za rad društva za otkup potraživanja u Crnoj Gori

Dražen Stevanović, izvršni direktor ODM Asset doo Podgorica, govorio je za Cee In-House Matters o procesu dobijanja dozvole za rad društva za otkup potraživanja u Crnoj Gori, kao i o uspešnoj saradnji sa advokatskom kancelarijom Vuković i Partneri tokom ovog procesa.

CEE Legal Matters nedavno je izvestio da je advokatska kancelarija Vuković i Partneri savetovala ODM Asset doo Podgorica, ćerku firmu dugogodišnjeg klijenta ODM Collections, u procesu dobijanja dozvole za rad društva za otkup potraživanja od strane Centralne banke Crne Gore.

Sada je CEE In-House Matters razgovarao sa Draženom Stevanovićem, izvršnim direktorom ODM Asset doo Podgorica, kako bi saznao nešto više o samoj kompaniji, dobio uvid u to kako je tekao proces dobijanja dozvole i kako je tekla saradnja sa advokatskom kancelarijom Vuković i Partneri.

Na linku u nastavku možete pročitati ceo intervju:

https://ceeinhousematters.com/by-country/109-montenegro/14584-deal-5-odm-collections-ceo-drazen-stevanovic-on-obtaining-work-license-from-central-bank-of-montenegro