Skip to content Skip to footer

Legal 500 i ove godine rangirao VP advokatsku kancelariju među…

VP advokatska kancelarija • apr 13, 2023

Legal 500 i ove godine rangirao VP advokatsku kancelariju među vodećim u tri oblasti prakse

Sa neskrivenim zadovoljstvom objavljujemo da je naša kancelarija i ove godine rangirana u okviru najznačajnijeg pravnog vodiča, Legal 500.  U oblastima Radno pravo, Nekretnine i izgradnja i Korporativno i komercijalno pravo / Spajanja i preuzimanja, rangirani smo kao Nivo 3, što dodatno potvrđuje našu lidersku poziciju među advokatskim kancelarijama na tržištu Srbije.

Stariji partneri Aleksandra Ćalić Bošković i Jovana Čapaković, i partner Dejan Plamenac, su takođe prepoznati i rangirani kao istaknuti pojedinci u okviru svojih pravnih ekspertiza, čime se posebno ponosimo.

Na osnovu  utisaka naših klijenata i složenosti prošlogodišnjih projekata, odeljenje Radnog prava koje vodi Aleksandra Ćalić Bošković, je okarakterisano kao „tim koji uvek pruža prilagođena i isplativa rešenja najvišeg kvaliteta, dok izuzetno poznavanje Zakona o zaštiti ličnih podataka dodaje vrednost njihovoj savetodavnoj ulozi“.

Za odeljenje Nekretnine i izgradnja, kojim rukovodi Jovana Čapaković, rečeno je da ih „odlikuje stručnost i pristup koji je profesionalan i prijateljski, a ono što ih čini kompetentnim na tržištu su dostupnost i brzina komunikacije“.

Dejan Plamenac i tim odeljenja Korporativnog i komercijalnog prava / Spajanja i preuzimanja, koji on predvodi, ocenjeni su kao „vrhunski profesionalci sa jedinstvenim i pravovremenim predlozima za svako pravno pitanje po konkurentnim cenama – uvek dostupni i inovativni u pronalaženju rešenja“.

Izuzetno smo zahvalni svim zaposlenima, kao i našim klijentima koji su nam dali priznanje za profesionalan rad i posvećenost, kojima svakodnevno težimo.