Skip to content Skip to footer

VP advokatska kancelarija ponovo među Legal 500 liderima

VP advokatska kancelarija • mar 29, 2024

VP advokatska kancelarija ponovo među Legal 500 liderima

Ponosno objavljujemo da je naša kancelarija i ove godine rangirana u okviru prestižnog pravnog vodiča, Legal 500. U oblastima Radnog prava, Nekretnina i izgradnje, kao i Korporativnog i komercijalnog prava / Spajanja i preuzimanja, rangirani smo kao Nivo 3, što jasno potvrđuje našu vodeću poziciju među advokatskim kancelarijama u Srbiji.

Na osnovu pozitivnih utisaka klijenata koji govore o našoj posvećenosti, stariji partneri Aleksandra Ćalić Bošković i Jovana Čapaković, kao i partner Dejan Plamenac, prepoznati su kao istaknuti pojedinci u svojim pravnim oblastima, što nas posebno raduje.

Za advokate odeljenja Radnog prava rečeno je da su „precizni, smireni, disciplinovani i uvek orijentisani ka rešenjima – sa njima se klijenti osećaju 100% sigurno“, dok je Aleksandra Ćalić Bošković, kao rukovodilac odeljenja, navedena kao „jedan od najboljih advokata za radno pravo u Srbiji“.

Tim odeljenja Nekretnina i izgradnje, koje vodi Jovana Čapaković, okarakterisan je kao „visoko profesionalan, posvećen, fokusiran i usmeren na potrebe klijenta“.

Za Dejana Plamenca, menadžera odeljenja, kao i advokate odeljenja Korporativnog i komercijalnog prava / Spajanja i preuzimanja, istaknuto je da „pokrivaju sve aspekte lokalnog i međunarodnog prava, prilagođavaju svoje usluge potrebama klijenata i pružaju visoko pouzdanu uslugu – prilagodljivu složenosti stalno promenljivih situacija i donose visokokvalitetne rezultate u svakom trenutku“.

Ovo priznanje nas dodatno motiviše da svakodnevno nastavimo da opravdavamo pruženo poverenje klijenata i pružamo vrhunsku pravnu uslugu.